Comunicate de Presa

Newsletter

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

 

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO, se desfășoară 5 manifestări cu tematică home & deco: CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I.

Inovația și intuirea tendințelor pieței sunt moduri sigure de diferențiere în raport cu concurența, iar în cadrul acestor târguri, firmele își pot expune produsele, ideile și proiectele revoluționare care contribuie la dezvoltarea industriei de profil. Mai mult decât atât, această serie expozițională reprezintă platforma care facilitează promovarea brandurilor și încheierea de parteneriate de succes.

Firmele care și-au anunțat până acum prezența la ediția din 2020 fac parte din arii diverse de activitate: construcţii, instalații, amenajări interioare şi exterioare, mobilier, decorațiuni interioare și exterioare și grădinărit. Fiți alături de ele cu produse și servicii care asigură confortul și siguranța în spațiile de locuit sau de lucru.

În cadrul târgurilor, reprezentanții companiilor au contact direct cu specialiștii din acest sector și se bucură de prezența unui număr important de vizitatori care au ca scop achiziționarea de produse și servicii home & deco. Menționăm că în 2019, la cele 5 manifestări au fost prezenți peste 16.000 de vizitatori.

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine – este evenimentul care prezintă tendințele din industria materialelor de construcții și a amenajărilor interioare și stabilește direcțiile de urmat pentru companiile din domeniu.

76% dintre reprezentanții firmelor expozante intervievați de ROMEXPO au precizat că expoziția din 2019 i-a ajutat la consolidarea relațiilor cu partenerii tradiționali, iar 84% au primit informații relevante despre evoluția pieței. De ce să nu profiți și tu?

Vă așteptăm la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2020 pentru a expune sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie. De asemenea, îi invităm pe profesioniștii din domeniu să consilieze vizitatorii şi să le ofere informații utile cu privire la tendințele în materie de amenajări interioare și exterioare pentru anul 2020.

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Irina ZĂMAN – Organizator                         Liliana CÂMPEANU – Organizator

Mobil: 0725 721 040                                     Mobil: 0757 065 652

E-mail: irina.zaman@romexpo.ro             E-mail: liliana.campeanu@romexpo.ro

Mai multe detalii găsiți pe www.construct-ambientexpo.ro

ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului – este manifestarea care ilustrează diversitatea și calitatea în domeniul instalațiilor și reprezintă cadrul profesionist pentru stabilirea de parteneriate între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează produsele din acest sector.

ROMTHERM prezintă interes pentru firmele din domeniu, la ediția precedentă circa 60% dintre expozanți fiind firme nou atrase.

Ediția din 2019 a avut un grad de internaționalizare de 45%, companii de renume din 10 țări participând la expoziție cu produse de cea mai înaltă calitate. 51% dintre expozanții intervievați de ROMEXPO au precizat că la ROMTHERM 2019 au stabilit noi contacte de afaceri, iar 90% au aflat informații noi despre piață.

De asemenea, 78% dintre expozanți au fost mulțumiți de calitatea vizitatorilor la stand, iar 71% s-au arătat încântați de manifestările conexe organizate.

Companiile sunt invitate la ROMEXPO să expună tehnologii de ultimă generație și să-și prezinte oferta bogată de accesorii și instalații care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor.

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Irina TOPCIU – Organizator

Mobil: 0744 333 556

E-mail: irina.topciu@romexpo.ro

     Mai multe detalii găsiți pe www.romtherm.ro

MOBILA EXPOTârgul de mobilă cu vânzare, organizat în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Asociația Clubul Român de Mobilă (ACRM), se află anul acesta deja la a 6-a ediție.

Industria mobilei din România este un sector dinamic, cu tradiţie, iar producătorii și asociațiile profesionale din domeniu fac eforturi permanente pentru diversificarea și dezvoltarea calităţii produselor, a tehnologiilor de fabricare, a design-ului şi pentru îmbunătăţirea finisajelor.

Tocmai de aceea, MOBILA EXPO, care va avea loc în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, oferă prilejul companiilor din domeniul mobilei de a-şi promova în mod direct produsele, de a încheia parteneriate și de a consolida relaţiile de afaceri. MOBILA EXPO este un eveniment de succes pentru antreprenorii din industrie. 97% dintre expozanții MOBILA EXPO 2019 intervievați au negociat în cadrul târgului noi contracte de afaceri și 93% dintre ei au lansat noi produse. Numărați-vă printre expozanții MOBILA EXPO 2020!

Firmele participante sunt invitate să prezinte vizitatorilor interesați soluții de mobilier și amenajare interioară în tendințele definitorii pentru anul 2020, care oferă un plus de confort căminului și combină designul digital futurist cu elemente decorative inspirate din natură.

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Ana CRĂCIUN – Organizator                         Andreea SUDITU – Organizator

Mobil: 0758 837 712                            Mobil: 0758 837 711

E-mail: ana.craciun@romexpo.ro              E-mail: andreea.suditu@romexpo.ro

Mai multe detalii găsiți pe www.mobila-expo.ro.

EXPO FLOWERS & GARDEN Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit – oferă soluții practice de design și amenajare a grădinilor și spațiilor exterioare.

ROMEXPO invită firmele care își desfășoară activitatea în domeniul tehnologiilor de prelucrarea solului, îngrijirea florilor, cultivarea gazonului, și comercianții de flori, unelte și decorațiuni exterioare să se înscrie la EXPO FLOWERS & GARDEN 2020!

În cadrul târgului, aveți ocazia să prezentați, în condiții profesioniste, cele mai noi produse, servicii și echipamente pentru facilitarea activității horticole. De asemenea, EXPO FLOWERS & GARDEN vă oferă oportunități reale de vânzare și încheiere de parteneriate pe termen lung.

 

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Irina TIȚĂ – Organizator

Mobil: 0749 274 033

E-mail: irina.tita@romexpo.ro

Mai multe detalii găsiți pe www.expoflowers.ro.

În aceeași perioadă are loc și ediția de primăvară a ANTIQUE MARKET I 2020, unul dintre evenimentele de tradiție ale ROMEXPO la care participă artiști, iubitori de artă și colecționari.

ANTIQUE MARKET completează conceptul „Totul pentru casa ta” și facilitează contactul expozanților cu cât mai mulți vizitatori, potențiali cumpărători, investitori sau colecționari de cele mai diverse categorii, dar și cu reprezentanții firmelor participante la evenimentele desfășurate în același timp.

Dacă dețineți obiecte valoroase mai vechi sau mai noi, timbre sau ilustrate, tablouri de patrimoniu, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării, ANTIQUE MARKET este locul ideal pentru a le expune.

Găsiți împreună cu echipa de proiect a târgului soluții optime de a participa la eveniment și de a vă alătura celor mai buni antreprenori din acest sector:

Andreea ROȘU – Organizator

Mobil: 0756 018 716

andreea.rosu@romexpo.ro

Mai multe informații găsiți pe www.antiquemarket.ro.

Prezentați-vă produsele şi serviciile pe parcursul a patru zile de maraton expoziţional, alături de cei mai buni antreprenori din domeniul construcţiilor, instalaţiilor, mobilei, ambientării, designului interior sau exterior și grădinăritului.

PROGRAM DE VIZITARE

2 – 4 aprilie 2020 (joi – sâmbătă): între orele 10:00 – 18:00;
5 aprilie 2020 (duminică): între orele 10:00 -16:00.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

ROMEXPO susține un viitor fără fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

Read more

Alege cadourile potrivite pentru cei dragi la

TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN și ANTIQUE MARKET IV!

 

ROMEXPO a pregătit vizitatorilor două manifestări expoziționale care îi vor ajuta să găsească cadouri inspirate și potrivite pentru toți cei dragi: TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN și ANTIQUE MARKET IV, care se vor desfășura între 6 și 8 decembrie 2019.

TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN reprezintă un preambul al sărbătorilor de iarnă, locul în care, timp de trei zile, sute de cadouri prind viață sub formă de: dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon, produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă, decoraţiuni specifice sărbătorilor, antichităţi, brazi, etc.

Printre vedetele ediției din acest an se numără tablouri pictate prin metoda numerologică, globuri din fetru, diverse sortimente de bere artizanală, jucării croșetate, articole vestimentare pictate manual cu tematică de Crăciun și săpunuri artizanale!

Peste 40 de expozanți și-au rezervat deja participarea la TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN, promițând oferte de neratat și reduceri valabile pe toată durata manifestării.

Organizatorii târgului au pregătit, de asemenea, și câteva evenimente conexe care îi vor încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

În completarea ofertelor de cadouri pentru sărbătorile de iarnă vine și ANTIQUE MARKET IV, locul de întâlnire al artiștilor, iubitorilor de artă și colecționarilor. Cei peste 85 de expozanți înscriși până acum îi vor ajuta pe cei care vor vizita târgul să descopere cele mai interesante cadouri pentru prietenii cu gusturi rafinate.

Evenimentul este prilejul ideal de a alege un cadou încărcat de istorie şi de poveşti din trecut, dintre:

  • diverse obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare,
  • tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii,
  • obiecte personale şi de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi,
  • obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi, etc.

Programul de vizitare al târgurilor:

6 – 7.12.2019, în intervalul orar 10:00 – 18:00

8.12.2019, în intervalul orar 10:00 – 16:00

Intrarea este liberă.

Loc de desfășurare:

TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN – Pavilionul C1

ANTIQUE MARKET IV – Pavilionul C2

 

Alte informații despre evenimente pot fi obținute prin accesarea:

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români. 

Pentru informaţii destinate presei:

Loredana Dogaru-Tulică– PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758 / 039 413 sau +40 21 207.70.00/ int. 1160

 

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

Read more

Antique Market – locul de întâlnire al artiștilor, al iubitorilor de artă și al colecționarilor! 

Doriți să dați un aer vintage căminului dumneavoastră? Vreți să vă îmbogățiți garderoba cu obiecte vestimentare retro, mereu în tendințe? Sunteți pasionați de obiecte de artă vechi și căutați de mult piesa care să vă întregească colecția? Căutați cadoul ideal pentru prietenii cu gusturi rafinate? Antique Market este târgul în care veți găsi toate acestea și nu numai!

ROMEXPO vă așteaptă între 12 și 15 septembrie la ediția de toamnă a Antique Market, locul de întâlnire al artiștilor, al iubitorilor de artă și al colecționarilor!

Antique Market găzduiește în această perioadă pentru expunere, cumpărare și evaluare piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Poveștile și istoria care stau în spatele fiecărui produs expus vă vor fi dezvăluite de peste 75 de expozanți care vor prezenta în cele patru zile de târg cele mai valoroase și inedite obiecte pe care le dețin. De asemenea, partenerii târgului, Clubul Vehiculelor de Epocă și Asociația Culturală a Colecționarilor și Anticarilor din România au pregătit vizitatorilor numeroase surprize care vor recrea atmosfera târgurilor de odinioară.

Vă așteptăm la Antique Market fie pentru a achiziționa, fie doar pentru a admira obiecte valoroase mai vechi sau mai noi – de la timbre sau ilustrate, până la tablouri de patrimoniu!

Antique Market se desfașoară în aceeași perioadă cu BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii, care va fi găzduit în Pavilioanele B1 și B2.

Program vizitare:

12-15 septembrie 2019 (joi-duminică): între 10.00-18.00

Acces: gratuit

Loc de desfășurare: Pavilioanele C1 și C2 

Cost parcare: 5 lei/ora

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:

Pentru informaţii destinate presei:

Loredana Dogaru-Tulică– PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758 / 039 413 sau +40 21 207.70.00/ int. 1160

 

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

Read more

ROMEXPO vă așteaptă la Antique Market – târg de obiecte de artă și antichități!

 

 

ROMEXPO devine între 12 și 15 septembrie locul de întâlnire al artiștilor, al iubitorilor de artă și al colecționarilor!

Antique Market găzduiește în această perioadă pentru expunere, cumpărare și evaluare piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

ROMEXPO doreste ca Antique Market să faciliteze expozanților – artiști, anticari, restauratori etc – contactul cu cât mai mulți vizitatori – potențiali cumpărători, investitori sau colecționari de cele mai diverse categorii. Vă așteptăm să participați, fie ca expozant, fie ca vizitator, pentru a intra în lumea fascinantă a pasionaților de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi – de la timbre sau ilustrate, până la tablouri de patrimoniu!

Antique Market se desfașoară în aceeași perioadă cu BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii, care va fi găzduit în Pavilioanele B1 și B2.

Program vizitare:

12-15 septembrie 2019 (joi-duminică): între 10.00-18.00

Acces: gratuit

Loc de desfășurare: Pavilioanele C1 și C2 

Cost parcare: 5 lei/ora

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:

Read more

Încep ultimele 4 manifestări din primul semestru expozițional 2019 al ROMEXPO 

 

ROMEXPO organizează, în perioada 30 mai – 2 iunie, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional, patru manifestări tematice: TIBCOTârgul internațional de bunuri de larg consum, BIO LIFE & STYLEExpoziția pentru o viață verde, ANTIQUE MARKET IITârgul de obiecte de artă și antichități și EXPO FUNERARESalonul pentru servicii funerare.

La BIO LIFE & STYLE 2019 se reunesc producători și distribuitori de produse și servicii care ne ajută să ne menţinem starea de sănătate sau chiar să o îmbunătăţim. Expoziția își propune să contribuie la educarea societății românești în vederea adoptării unui regim alimentar echilibrat.

 

Vizitatorii pot achiziționa de la târg produse naturiste, preparate vegane, dulciuri, cosmetice și suplimente alimentare din ingrediente certificate bio, articole hand – made, remedii naturiste, cărți de specialitate și chiar instrumente de gătit în stil sănătos. Toate acestea la prețuri speciale.

Mai mult decât atât, BIO LIFE & STYLE are și o latură informativă, pe parcursul celor 4 zile desfășurându-se o serie de activități conexe destinate publicului interesat.

Acestea sunt concentrate în jurul mai multor teme specifice, precum: parenting alimentar, importanța sportului în viața adulților și a copiilor, alimentația gluten free, cosmetica naturistă, arta culinară, terapia prin parfum și multe altele. În plus, vizitatorii pot lua parte la ateliere de creație, demonstrații culinare și sportive.

Programul activităților conexe poate fi consultat aici:

https://www.bioromexpo.ro/manifestari-conexe/

 

Detalii suplimentare despre manifestare se regăsesc pe: www.bioromexpo.ro

În aceeași perioadă se desfășoară și cea de-a 36 ediție a Târgului internaţional de bunuri de larg consumTIBCO, platforma ideală de prezentare a tendințelor din acest sector.

Companii din România și străinătate își așteaptă vizitatorii cu prețuri promoționale și reduceri semnificative la o gamă largă de produse: îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii din piele naturală și ecologică, cosmetice, parfumuri, bijuterii, obiecte de uz casnic, decorațiuni, covoare, carpete și produse hand-made.

Târgul îmbină modernul cu tradiționalul, astfel că de la TIBCO 2019 nu lipsesc produsele artizanale, obiectele de artă populară, piese unicat lucrate manual sau decorațiunile rustice.

TIBCO 2019 include și un program bogat de activități conexe, astfel cei prezenți vor avea ocazia să învețe cum se aplică tehnica ronde-bosse și basorelief, vor participa la momente artistice, ateliere de creație și multe altele.

Consultați programul activităților conexe: https://www.bioromexpo.ro/manifestari-conexe/

 

Detalii suplimentare despre manifestare se regăsesc pe: www.tibco.ro

 

Tot în pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO are loc și o nouă ediție a ANTIQUE MARKET Târgul de obiecte de artă și antichități.

 

Evenimentul reunește colecții  din diferite domenii și devine astfel un punct de atracție pentru mai multe segmente de public: artiști, iubitori de artă și colecționari.

Pe parcursul celor 4 zile, vizitatorii vor găsi la ANTIQUE MARKET II obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare; tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii; obiecte personale şi de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi; artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi, etc.

De la o ediție la alta, ANTIQUE MARKET demonstrează că vizitatorii devin din ce în ce mai interesați de obiecte ce poartă amprenta istoriei.

Detalii suplimentare despre manifestare se regăsesc pe: www.antiquemarket.ro

 

ROMEXPO organizează, în perioada 30 mai – 2 iunie, și EXPO FUNERARE Salonul pentru servicii funerare – o manifestare de referință pentru industria funerară din România.

Evenimentul reunește producători, distribuitori și furnizori de servicii din acest domeniu și prezintă pachete funerare la prețuri speciale.

EXPO FUNERARE este destinat atât prestatorilor de servicii complete în domeniul funerar, dar şi publicului larg, care poate achiziționa produse și servicii, și beneficia de consultanță specializată.

Firmele prezente la târg dețin logistica și personalul care poate pune la dispoziție pachete funerare ce acoperă tot necesarul în organizarea unui astfel de eveniment.

Detalii suplimentare despre manifestare se regăsesc pe: www.expofunerare.ro

 

  

Program de vizitare pentru cele 4 manifestări:

30.05 – 01.06.2019, între orele 10:00 – 20:00;

02.06.2019, între orele 10:00 – 18:00.

Locație: Pavilionul B1.

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ

 

Despre ROMEXPO

 

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

Read more

ANTIQUE MARKET I a prezentat cele mai inspirate obiecte de artă și antichități

 

 

În perioadă 14 – 17 martie 2019, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO a avut loc ediția de primăvară a ANTIQUE MARKET – manifestarea care expune obiecte ce au în spate povești spectaculoase.

Expozanții au adus la ROMEXPO piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării, majoritatea având în spate un trecut istoric și o semnificație aparte.

Astfel, vizitatorii au achiziționat la prețuri speciale tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, ilustraţii şi fotografii, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi, tablouri, gravuri, desene.

Manifestarea a fost organizată de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

ANTIQUE MARKET I s-a desfășurat în aceeași perioadă cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, precum și MODEXPO I. Aceste manifestări au reunit peste 16.000 de vizitatori.

  

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

Read more

Se deschide Antique Market I – manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă

 

În perioadă 14 – 17 martie 2019, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, are loc ediția de primăvară a ANTIQUE MARKET I, manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă și colecționarilor.

La ANTIQUE MARKET  se găsesc piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării.

ANTIQUE MARKET – Târgul de obiecte de artă și antichități – oferă vizitatorilor posibilitatea de a alege piese marcate de istorie, dintre care amintim:

  • obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare;
  • tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii;
  • obiecte personale şi de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi;
  • obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi, etc.

Manifestarea este organizată de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România și se desfășoară concomitent cu ROMTHERM, MOBILA EXPO, CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, precum și cu MODEXPO I.

Mai multe informații pe www.antiquemarket.ro

 

PROGRAM DE VIZITARE

14 – 16 martie 2019 (joi – sâmbătă): între 10:00 – 18:00;

17 martie 2019 (duminică): între 10:00 – 16:00.

Bilet intrare: 20 de lei.

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul  Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră 

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

Read more

ANTIQUE MARKET completează atmosfera de sărbătoare din Centrul Expozițional ROMEXPO

Între 7-9 decembrie, în Pavilioanele C4 și C5 din Centrul Expozițional ROMEXEPO, se desfășoară ANTIQUE MARKET, manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă și colecționarilor.

 

La ANTIQUE MARKET se găsesc piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării.

Târgul de obiecte de artă și antichități oferă vizitatorilor posibilitatea de a alege un cadou marcat de istorie, dintre care amintim: obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare; tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii; obiecte personale şi de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi; obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi, etc.

Intrarea la ANTIQUE MARKET este liberă, accesul vizitatorilor începând de vineri, 7 decembrie, ora 10:00.

Program de vizitare  7-8 decembrie 2018, orele: 10:00 – 19:00;

9 decembrie  2018, orele: 10:00 – 18:00;

 

Loc de desfăşurare: Pavilioanele – C4 și C5;

 

Acces:

Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;

Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră

Detalii suplimentare pe www.antiquemarket.ro

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai, PR Specialist  ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

Read more